FANTOVŠČINA- NEPOZABNA ZABAVA S PAINTBALL LJUBLJANA
Posted on: March 26, 2021, by : Sebastijan Brumec

Pri Paintball Ljubljana se zavedamo, da je fantovščina poseben dogodek  in da brez nje pred poroko pač ne gre. Kljub temu pa lahko vsaka priča, ki je kdaj bila zadolžena za izvedbo programa fantovščine, reče, da se pritisk organizacije takšnega dogodka lahko primerja s hojo po vrvi. Odločitev, kje in kako ženinu pripraviti kraljevsko, a hkrati hlapčevsko odpošiljanje v zakon, je najtežji del organizacijskega programa frantovščine.

fantovščina

Paintball je že od nekdaj izjemno priljubljena dejavnost fantovčin, saj ženina pusti izčrpanega, podplutega in uničenega, kar je dober trening za zakon! Upajmo, da vam bo ta članek pokazal, kako lahko poskrbite, da bo paintball program fantovčina nemoteno potekal.

Si želite poiskusiti nekaj novega, nenavadnega, zabavnega in nekaj, kar boste razlagali svojim vnukom, potem je fantovščina s Paintball Ljubljana prava izbira za vas.

ZAKAJ BO FANTOVŠČINA NA PAINTBALL LJUBLJANA NEPOZABNA?

Nahajamo se v zelenem ambientu sredi Krajinskega parka Ljubljansko barje ob reki Ižici, kjer boste zadihali s polnimi pljuči! Ekipa Paintball Ljubljana že ob sprejemu poskrbi, da se ekipa malce sprosti, zato vam ob prihodu postrežemo z dobrodošlico.  Ženina oblečemo v poseben kostum za fantovčino in igre se lahko pričnejo. Da stvari ne bi ušle izpod nadzora, bo Ekipa Paintball Ljubljana poskrbela za tekočo izvedbo fantovščine

KAKŠNE IGRE SE ODIGRAJO PRI IZVEDBI PROGRAMA FANTOVŠČINA?

fantovščina

Ekipa lahko izbira, katere scenarije iger bo igrala. Ženin mora seveda ves čas trajanja fantovščine nositi poseben kostum, da ga vsi takoj opazijo. Pri izvedbi programa fantovčine se odigrajo naslednje ige:

Ekipna eliminacija

To je klasična igra pri paintballu. Igra se običajno odigra kot uvodna igra, da se udeleženci navadijo na opremo, preden gredo na bolj kompleksne scenarije iger. Cilj te igre je eliminirati vso nasprotno ekipo.

Civil war

Za začetek igre morata obe ekipi biti v vrsti in oddaljeni  druga od druge 40 metrov. Ob znaku lahko vsak igralec 1-krat ustreli. Tisti igralec ki je zadet, je izločeni iz igre. Ostali stopijo korak bližje. Seveda pa fantovščina ne bi bila prava, če ne bi bilo posebnega pravila za ženina. V tej igri ženina lahko streljamo in zadenemo, ne moremo pa ga izločiti.

VIP

V tej igri mora ena ekipa varovati ženina, medtem ko igralci druge ekipe skušajo ženina eliminirati. Cilj prve ekipe je ženina prepeljati živega od točke A do točke B. Ta ekipa ima tri življenja, medtem ko imajo nasprotniki neomejeno število življenj.

Tek za svobodo

Ta igra je kot češnja na vrhu torte- ženin mora teči od točke A do točke B, medtem ko ga drugi udeleženci streljajo. Ženin tek za svobodo izvaja brez markerja v roki, tako da strelov ne more vračati. Temu pravimo divja fantovščina!

ALI ŽENIN DOBI KOSTUM NA PROGRAMU FANTOVČINA?

fantovščina

Če se odločite preživeti fantovščino z ekipo Paintball Ljubljana, potem vam ni potrebno skrbeti kje dobiti kostum, saj bomo za to poskrbeli mi. Ženin bo dobil smešen živalski kostum, ki mu bo pomagal, da najde pravo žival v sebi. Na izbiro je več različnih kostumov.

H2: ALI LAHKO ZA PROGRAM FANTOVŠČINA NAJAMEMO PIKNIK PROSTOR ?

Paintball Ljubljana ima v ponudbi 5 piknik prostorov, ki so namenjeni ravno za tovrstne dogodke. Z rezervacijo piknik prostora dobite 2 hladilnika, 2 žara in elektriko. Za še večjo brezskrbnost pa lahko najamete še žar mojstra ali paket all inclusive, kjer za vse poskrbi ekipa Paintball Ljubljana.

 

KAKO ORGANIZIRATI FANTOVČINO  S PAINTBALL LJUBLJANA?

Najprej bo najbolje, da pokličete v naš paintball center in ob rezervaciji omenite, da gre za program fantovčina. Odločiti se morate tudi, ali boste najeli še piknik prostor in žar mojstra. Fantovčino je potrebno rezervirati čimprej, sploh če bi zraven želeli najeti še piknik prostor. V primeru, da imate kakšne posebne želje za fantovčino, nam to sporočite ob rezervaciji.

Upamo, da vam je Ekipa Paintball Ljubljana v tem članku odgovorla na vprašanja o paintball programu fantovščina. Če pa imate še kakšna vprašanja, smo na voljo na spodnjih kontaktih:

041888998

info@paintball-ljubljana.si

LP, Ekipa Paintball Ljubljana