Komu je namenjen tečaj jasnovidnosti in kako poteka?
Posted on: March 15, 2018, by : Karmen

tečaj jasnovidnostiV današnjem članku se bomo posvetili temi, kdaj je za nas smiselno obiskati tečaj jasnovidnosti. Vsakdo med nami se v življenju kdaj znajde na razpotju, ko se je potrebno odločiti za korenite spremembe.

Običajno nas do tega privedejo prelomni življenjski dogodki, kot so težke bolezni, izguba partnerja, težave na poslovnem področju in podobno. Vendar ljudje se trdno držimo svojih navad in svojega življenja ne moremo kar čez noč spremeniti.  Zato se moramo zazreti vase in odkriti potenciale, ki se skrivajo v nas.

Včasih to ne gre tako preprosto, zato je smiselno, da obiščemo strokovno voden tečaj jasnovidnosti, kjer nas bodo usposobljeni terapevti pripravili na novo in lepše življenje. Oglejte si kratko predstavitev, kako poteka tečaj jasnovidnosti z Andrejo Novak na otoku Krapanj.

V katerih primerih je za nas smiselno, da obiščemo tečaj jasnovidnosti?

Tečaj jasnovidnosti običajno poteka kot unikatna praktična delavnica, kjer nas usposobljeni terapevti in jasnovidci popeljejo v skrivnosti jasnovidnosti, meditacije, čaker, vedeževanja in še mnoge druge zanimive teme.

Dobro moramo premisliti kdaj je za nas primerno in smiselno, da se udeležimo praktične delavnice in kaj pričakujemo od tečaja jasnovidnosti.jasnovidnost

Kadar želimo v našem življenju nekaj resnično spremeniti, potem se nam dogajajo kakšni neprijetni dogodki, ali pa samo hrepenimo po drugačnem življenju.

Običajno si želimo sproščeno življenje, polno harmonije in ljubezni. Že samo te želje so dovolj, da se udeležimo tečaja jasnovidnosti, pogosto pa nas tja privedejo še drugi dejavniki.

Pogosto imamo tudi občutek, da so v nas skriti mnogi potenciali, ki jih nikoli nismo imeli priložnost razviti. Na delavnici jasnovidnosti bomo mogoče spoznali ljudi, ki imajo isto razmišljanje in cilje kot mi. kako razviti jasnovidnost

Z vajami in meditacijo bomo spet dobili vpliv na svoje življenje in se bomo končno premaknili z mrtve točke, kjer smo obtičali.

Kaj se bomo naučili na tečaju jasnovidnosti?

Resnično ni potrebno, da se celo življenje učimo skozi trpljenje in težke preizkušnje!

Naučili se bomo, kako pojasniti nenavadne stvari, ki se nam dogajajo v vsakdanjem življenju in jih sami ne razumemo, kaj šele ljudje okoli nas.

Izredno pomembno je, da se zavedamo svojih občutkov in vemo, kdaj smo ujeti v način življenja, ki nas ne osrečuje. Vemo, da nam je namenjeno nekaj več in to želimo odkriti, v svoje življenje pa želimo spustiti dobre energije in jih tudi razumeti. (a)

priznani jasnovidciNa praktični delavnici jasnovidnosti bomo spoznali tehnične in zdravilne meditacije. Poslušali bomo energijska predavanja in novo znanje preizkusili v energijskem delu v parih. (b)

Poskusili bomo energijsko delo z različnimi mediji in vse na novo pridobljeno znanje preizkusili tudi v praksi.