3 najbolj popularne team building ideje
Posted on: May 21, 2018, by : Karmen

Spodaj predstavljamo 3 najbolj popularne team building ideje letošnjega poletja….

Grand prix dirka

Cilj te team building ideje je, da tekmovalci, razporejeni v ekipe, čimprej pridejo na cilj. S pomočjo najbolj norih, unikatnih in na sploh “čudnih” dirkalnih sredstev, ki jih organizator team buildinga pripravi za svoje udeležence.

A, za razliko, od ostalih dirkaških tekmovanj, organizator, pri tej igri, ne pripravi dirkalnih pripomočkov v celoti.

Organizator (agencija Team building Croatia) pred začetkom dirke pripravi le materiale in pripomočke (orodja) za izdelavo dirkalnih vozil, udeleženci igre pa morajo sami zbrati svoje ideje in izdelati čim bolj kakovostno dirkalno sredstvo, s katerim nameravajo zmagati na tekomvanju.

grand prix dirka

99 mestnih izzivov

Med najboljše team building ideje zagotovo sodi tudi iskanje mestnih zakladov in izzivi, ki jih ponuja mesto v katerem gostujejo udeleženci team building programa. Člani posameznih ekip dobijo v različnih mestih, nalogo, da dkrivajo zaklade, ki so predhodno skriti po mestu, morajo degustirati hrano in pijačo na točno določenih točkah po mestu ali pa poslikati znamenitosti, ki jih team building agencija postavi kot izzive pri raziskovanju mesta.

Ta team building ideja se lahko odlično uporabi pred seminarji, kot dopolnilo k drugim team building aktivnostim, v prostem času udeležencev ali pa kot samostojen izlet zaposlenih z animacijo v mestu, ki ga udeleženci team buildinga, obiščejo.

team building ideje

Odprta kuhinja

Odprta kuhinja je team building ideja, ki je postala popularna, še posebej, po uspešnem projektu odprte kuhinje, ki po različnih mestih po Sloveniji, gostuje različne kulinarične ljubitelje in gostince, pri čemer vsak izmed gostincev pripravlja svojo specialiteto.

Po istem vzoru, dobijo pri tej ideji, udeleženci nalogo, da vsak po svojih možnostih (z vnaprej ponujenimi sestavinami), pripravijo okusne jedi, v točno določenem času, posebna sodniška komisija pa izbere najboljše jedi, najboljšo skupino glede postrežbe ter sodelovanja pri sami kuhi ter na sploh najboljšo ekipo, ki je pripravila najbolj okusno jed.

Ta team building ideja je odlična tudi zato, ker lahko izključi dodatno organiziranje prehrane za celo team building skupino, saj si udeleženci team buildinga, sami pripravijo svoje jedi.

odprta kuhinja

Za ostale team buildign ideje, predlagamo, da obiščete zgornjo povezavo, sicer pa si še ostale prednosti, ki jih prinaša team building lahko ogledate na tej povezavi.