Zakaj je bolje izbrati vedeževanje po telefonu kot v živo?
Posted on: June 13, 2018, by : Karmen

zakaj vedeževanje po telefonuVedeževanje ima dolgo in bogato zgodovino. Kot se je vse moderniziralo, tako so se tudi vedeževalke. Včasih je bil stik s “šlogarco” samo fizičen, danes pa imamo dostop do dobre vedeževalke po telefonu, mailu in še drugih komunikacijskih virih. Izkušene vedeževalke same pravijo, da je bolje vedeževati po telefonu kot pa v živo. Zakaj vedeževanje po telefonu in brez osebnega stika?

Zakaj vedeževanje po telefonu in brez osebnega stika?

 

Za vedeževanje se odločimo, kadar želimo odgovore na določena vprašanja. Vedeževalke pri Merkaba, bodo na vsa vaša vprašanja odgovorile s pomočjo uporabe ciganskih kart in drugih tehnik jasnovidnosti. Odgovor boste dobili na vsa vprašanja, ki vas zanimajo. Kaj se dogaja v vašem domu in službi, kaj se obeta vaši ljubezni in kako so vaši otroci.

 

najboljša vedeževalka po telefonu

Vedeževalke lahko pokličete tudi po telefonu, kar je po besedah izkušene vedeževalke mogoče še bolje, kot vedeževanje v živo. Vedeževanje po telefonu je včasih bolj točno in tudi bolj smiselno, saj vedeževalka ne more začutiti vaših namenov in vaše energije. Ob osebnem obisku vedeževalka začuti vašo energijo, vaše misli in vaše namene in lahko se zgodi, da zaradi tega napoved ne popolnoma točna.

 

Kakšne tehnike uporabljajo vedeževalke?

Pri vedeževanju po telefonu, boste dobili jasne vpoglede, kakšne spremembe se bodo dogajale v vašem življenju.  Kje se bodo dogajale in kaj lahko sami naredite, da bodo spremembe dobre za vas. Vedeževalke pri svojem delu uporabljajo angelske karte, tarok karte, ciganske karte in neposredno gledajo vašo energijo s sistemom jasnovidnosti. 

 

Z vsemi metodami vam bodo odgovorile na vsa vaša vprašanja. Vendar morate vedeti, da vedeževanje kaže vaše potencialne dogodke, ki se bodo zgodili, če boste še naprej živeli enako kot doslej. To pomeni, da morate za spremembe nekaj narediti tudi sami. (a)

 

vedeževanje po telefonuPo telefonu lahko vprašate vse kar vas zanima in s posebnimi tehnikami, vam bodo odgovorili na vprašanja o ljubezni, službi, poslu in družini. Če želite, vam bodo vedeževali po mesecih za celo leto.

 

Skozi pogovor lahko z vedeževanjem prejmete nove poglede na svoje življenje, ter sprostite določena čustva in misli iz preteklosti. (b)